Marsul memorial Avram Iancu – editia 2009

martie 17, 2009 la 10:10 am | Publicat în agit prop, HISTORIA, media alternativa, nationalism, noua dreapta, prezent, pro patria | 6 comentarii

 

 

Reclame

6 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Traiasca Noua Dreapta!
  Traiasca Nationalismul!
  Merg cu fruntea sus in fata altor natiuni,deoarece:am o ‘NOUA DREAPTA’

 2. Imi retrag spusele.
  Credeam ca sunt ca nationalistii vestici care,pe scena national-socialista lasa pe romani total in umbra.Nu numai ca, daca oameni (asemeni ND) cu teorii irelevante anilor in care traim,ar ajunge la conducerea Romaniei,ar duce pe romani cu sute de ani in urma,ar forma o dictatura religioasa,i-ar rupe complet de lumea civilizata,ar avea romanul de suferit mai rau ca pe vremea raposatului. Si Europenii sunt crestini dar,nu fanatici,respecta si pe ateu si,nu ar duce pe nimeni la biserici cu bota.Nationalismul romanesc din pacate incita la URA in aceeasi Rasa.Asa ceva nu poate fi definit nationalism,mai degraba patrioti ai ortodocsismului. Nu e de mirare,de ce romanul nu-l ajunge pe vestic. Inca un motiv sa ne distantam tot mai mult de Romania.Nici o problema,sunt destui rromi (formeaza si ei un numar mare in randul credinciosilor romani) BAFTA ROMANIA!
  Toti suntem oameni si ar tebuii sa ne respectam reciproc!

 3. draga Ada … personal nu duc pe nimeni la biserica, daramite in ea.
  cine are ochi sa auda 😉

 4. draga strambalemne….cred ca personal nu duci pe nimeni la biserica.dar sunt altii care au de gand sa o faca daca vor putea ( s-a aflat din surse oficiale).A te numii nationalist cu motto-ul inainte de toate ‘dumnezeu’ si asta nu oriunde ci la ortodocsi,e o greseala mare.Cred ca a fi un nationalist bun,nu are importanta daca esti ortodox,catolic sau esti ateu.Daca ne rezumam numai pe religie,atunci toate astea vor duce la Fanatism si nu numai,asa ceva duce la o lupta,la razboaie si ura intre noi,aplaudate intotdeauna de dusmani. O zi buna iti doresc!

  • parere personala : un ateu nu poate fi nationalist, nu am incredere in persoanele atee.

 5. Buna Stambalemne: nu am invredere nici in toti cei ce se pretind crestini.Se da crestin iar pe la spate iti va vrea raul,chiar si dintre preoti sunt multi care au apucat-o pe cai gresite ( homosexualitate,pedofelie ) Toti suntem oameni si toti putem gresii,de aceea nu e important crezul unui om ci,ce poate,gradul lui de cunostinta,atitudinea lui de a pune in aplicare ceea ce rezuma la nationalism……..parerea mea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: