ECHOES FROM TRANSCENDENCE EVENING

ianuarie 17, 2010 la 9:19 am | Publicat în agit prop, muzica | Lasă un comentariu

DORDEDUH semnifică trupa ce a rezultat în urma plecării lui Hupogrammos şi a lui Sol Faur din NEGURA BUNGET. Cei doi muzicieni au decis să-şi continue activitatea sub această denumire, duetul având parte, atât în studio cât şi pe scenă, de ajutorul unor muzicieni profesionişti, cu care vor termina de înregistrat curând primul material. În componenţa lor se află în acest moment: Sergio Ponti la tobe şi percuţii (tobar de studio şi profesor de tobe, cunoscut pentru apariţia în show-ul de reuniune Jethro Tull, dar şi pentru diferitele sale colaborări cu muzicieni din Whitesnake, Rainbow, Sabbat, Ephel Duath, Illogicist…), Jorg Heemann / Thelemnar la percuţii (Secrets of the Moon, The Vision Bleak) şi Michael Zech / Arioch la bass (Odem Arcarum, Secrets of the Moon).

Soundul DORDEDUH este unul extrem de complex, cu rădăcini în Black Metal, dar şi Folk sau Ambient. Veţi auzi pe lângă chitări, tobe, percuţii, voci diverse şi tot felul de instrumente tradiţionale, pasaje multiple şi multe ruperi de ritm.

Deşi trupa nu are decât câteva luni de la infiinţare, foarte multe labeluri au fost interesate în a colabora cu ea iar interesul fanilor, atât din România cât şi din afara ţării, într-un prim posibil concert, a fost şi continuă să fie subiect de dezbatere pe multe forumuri.

Hupogrammos şi Sol Faur au hotărât ca prima apariţie în faţa publicului să fie făcută printr-o Seara Specială, una care să dezvăluie corect şi multidimensional identitatea DORDEDUH, atât ca muzică şi mesaj, cât şi ca instrumente şi implicit formula scenică completă!

Evenimentul va avea o dinamică aparte deoarece grupul ce va urca pe scena înainte de DORDEDUH va fi THY VEILS, un proiect timişorean foarte cunoscut de presa de specialitate. Daniel Dorobanţu este, poate, cel mai vechi artist român din scena Dark Ambient iar proiectele lui muzicale au stârnit întotdeauna curiozitatea celor mai avantgardişti ascultători de faze ciudate.

Seara de 24 ianuarie va fi una cu totul specială, deoarece asocierea scenică a două trupe complet diferite ca stil muzical ne va contura, in cele din urma, imaginea unui spectacol complex  aparte, conceput exclusiv pentru o audienta ce e deschisa la nou, insa cu imense radacini in tot ceea ce e clasic si traditional. Va fi o seara rarisima deoarece probabilitatea de a se repeta experienta din 24 ianuarie este practic nula!
Dupa orele 19.00, cele cca 3 ore de muzica si imagini vor invalui intr-o atmosfera conceptuala intreaga sala The Silver Church, Bucuresti, Calea Plevnei Nr.61, spectatorul avand oportunitatea de a transcede in propriul univers interior, datorita prestatiilor scenice ale celor doua trupe.

Pretul unui bilet este de 40 lei si se va putea cumpara din Reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.letsrock.ro/bestial (Titus), www.beautyofpain.ro sau la intrare, in seara evenimentului.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: