ROMÂNIA VORBEȘTE

ianuarie 31, 2010 la 12:34 am | Publicat în agit prop, anticomunism, ganduri, nationalism, pro patria | 3 comentarii

Motto: “Poporul român este una din minunile Lui Dumnezeu în marșul Lui pe pământ.” Petre Țuțea

ROMÂNIA VORBEȘTE este un proiect conceput ca sprijin în lupta pentru apărarea principiilor, tradiției și spiritualității românești. Este un demers social de atitudine și spiritualitate românească, desfășurat pentru păstrarea identității naționale, creștin-ortodoxe, pentru clarificarea istorică a unor evenimente și corectarea greșelilor făcute până acum, voit sau nevoit.

La început de drum

Începem. Credinţa ne este singurul pilon de sprijin într-o lume care în mare parte ne este duşmănoasă și într-o societate din ce în ce mai derutată și lipsită de orizont. Credinţa în idealul naţionalist și într-o noua Românie mai buna mai aproape de Dumnezeu, arătoare a tradiţiilor și identității naţionale ne va fi singurul reazăm. Ştim. Nu disperăm. Identificându-ne cu ideea naţională și socială românească vom apăra și vom ataca tot ceea ce aduce atingere naţionalului și tradiţiei naţionale.

Ideea de dreptate socială va găsi în noi sprijin prin susţinerea și apărarea intereselor categoriilor sociale producătoare și condamnarea profitorilor indiferent pe ce treapta a ierarhiei sociale se vor afla. Apărând paturile producătoare , nu mai este nevoie sa o spunem, vom condamna din start politicianismul și interesele sale meschine care ne-au adus după 20 de ani de la Revoluţia din 1989 pe marginea prăpastiei. Vom fi o tribună ofensivă împotriva elementelor care subminează naţiunea și împiedică dezvoltarea ei.

Fata de celelalte grupuri naţionaliste, atitudinea noastră va fi mereu una de onoare și cavalerism. Vom fi deschişi unor proiecte de lupta reale care să aibă la baza doar binele naţiunii și nu binele câtorva inşi și interese meschine. Vom evita conflictele dar eventualele atacuri la adresa noastră vor primi o riposta dârză pentru ca demascarea adversarului este cea mai buna arma în lupta cu impostorii sau reau-voitorilor. Din partea noastră va porni mereu semnalul împotriva celor care creează diversiuni și duc ideea naţională pe linii moarte, fie ei naţionalişti sau pseudo-naţionalişti care din neştiinţă sau rea voinţă sau și mai rău din slugărncie fată de duşmanii ideii naţionale vor încerca sa facă din naţionalism un curent de paradă și nu unul de credinţă și să ducă ideea naţională în deșuetudine.

Pornim pe linia inaugurată de Tudor Vladimirescu, continuată de Vasile Conta, Mihai Eminescu, Nichifor Crainic, Nae Ionescu și încununată cu apariţia și dezvoltarea Mișcării Legionare condusă de Corneliu Zelea Codreanu. Însufleţiţi de credinţa ortodoxa și ideea naţională, avem și noi pe buze propoziţia rostită de Mircea Eliade la sfârşitul unui interviu luat de revista Buna Vestire în 1937 cu prilejul alegerilor parlamentare “Cred în neamul meu”. Și noi credem! Altfel nu am mai fi ridicat steagul și nu am mai fi fost aici!

În memoria doctorului Şerban Milcoveanu trecut de curând la cele veşnice.
Păcat ca am apucat atât de puţin sa va cunoaştem, noi ne-am născut prea târziu iar timpul nu a mai avut răbdare. Din Rai ne călăuziţi paşii ştim și simţim asta.

Contact:

Ne puteți scrie pe adresa:

romania.vorbeste@gmail.com

Reclame

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. cum adica „vom apăra și vom ataca tot ceea ce aduce atingere naţionalului și tradiţiei naţionale.”? aparati sau atacati?

    si cum adica v’ati nascut „prea tarziu”? what for?

    • orișice nelămurire o poţi adresa celor ce coordonează acest proiect.

  2. din păcate acest proiect so desfiinţat


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: