dark bombastic II

noiembrie 23, 2010 la 9:07 am | Publicat în agit prop, media alternativa, muzica | Un comentariu

DonisArt va invita la DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION! Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 10 si 11 decembrie 2010, in doua cluburi bucurestene.

Astfel, pe data de 10 decembrie, in clubul KULTURHAUS, incepand cu ora 19.00, 5 trupe diferite ca abordare muzicala isi vor prezenta intr-un mod original cele mai reprezentative compozitii:

-DESIDERII MARGINIS dezvolta o aura Dark Ambient impresionanta, proiectul suedezului Johan fiind considerat unul dintre cele mai emblematice de la Cold Meat Industry, alaturi de RAISON D’ETRE.
http://www.darkbombasticevening.com/site/desiderii-marginis-swe

-DIRTY GRANNY TALES este un proiect complex Dark Atmospheric Acoustic Gothic, ce incorporeaza inteligent dar si original o multitudine de elemente: muzica, teatru de papusi, dans, animatie video… Inspirat din TIGER LILLIES, cu treceri prin Gothic sau chiar Black Metal, grupul elen ne va prezenta in premiera pentru Romania ultimul lor concept artistic, intitulat „Jealous”.
http://www.darkbombasticevening.com/site/dirty-granny-tales

-IRFAN este o trupă Ethereal fabuloasa care, în 9 ani de la infiintare, a reuşit să realizeze doua albume deosebite (“Irfan”, 2003 şi “Seraphim”, 2007), să concerteze în peste 20 de tari şi să fie catalogată ca replica perfectă la DEAD CAN DANCE… Cu o noua voce feminina, IRFAN ne va prezenta atat piese vechi cat si altele noi, in premiera.
http://www.darkbombasticevening.com/site/irfab-bul

-SIMONE H. SALVATORI, liderul trupei Dark Pop SPIRITUAL FRONT, vine in Romania sa prezinte fanilor un melanj de piese diferite, dar intr-o varianta solo, alaturi de propria lui chitara.
http://www.darkbombasticevening.com/site/simone-h-salvatori-ita

Sambata, 11 decembrie, incepand cu ora 19.00, in clubul KULTURHAUS , alte cinci trupe vor incata audienta cu reprezentatiile lor:

-SEVENTH HARMONIC isi prezinta dimensiunea NeoClassical intr-un mod original, Caroline, Lesley, Frederique si Ann-Mari reusind in doar cateva luni de la reinfiintarea proiectului sa capteze interesul celor mai mari promoteri europeni de festivaluri de gen si chiar sa semneze cu label-ul Out Of Line!
http://www.darkbombasticevening.com/site/seventh-harmonic

-ATARAXIA a lansat in aceasta primavara un nou album, pe care il va promova prin concerte in intreaga Europa, in Mexic si chiar in China! Daca acum 2 ani, la Brasov, italienii si-au pus in valoarea doar dimensiunea Ethereal, la Bucuresti acestia vor sustine un concert complex, structurat in 2 parti distincte, una Ethereal Folk si o alta Dark Cabaret.
http://www.darkbombasticevening.com/site/ataraxia-ita

-ARCANA vine pentru a treia oara in Romania, pentru prima data in Bucuresti! Si pentru prima data ARCANA va canta live in totalitate! Piese noi dar si vechi vor fi abordate intr-o componenta de sapte persoane, ca invitati fiind Sergio si Nuria din NARSILION/DER BLAUE REITER si Johan din DESIDERII MARGINIS. Veti putea vedea un ARCANA mai real ca niciodata pana acum!
http://www.darkbombasticevening.com/site/arcana-swe

-NAEVUS este un grup britanic de Minimalistic Post-Punk ce activeaza de peste 10 ani si a realizat albume spectaculoase la cele mai celebre label-uri europene de gen. Acoustic Modernists ar putea sa fie cea mai buna caracterizare a ceea ce canta cei patru englezi iar concertele lor degaja intotdeauna o energie incredibila!
http://www.darkbombasticevening.com/site/naevus

-SOL INVICTUS este considerata o trupa cult, mai ales datorita faptului ca mentorul ei, Tony, este o legenda vie a acestei scene NeoFolk. Activitatea lui din DEATH IN JUNE si chiar colaborarea cu CURRENT 93 face din acest personaj si implicit din SOL INVICTUS o piesa rara de colectie pentru toti fanii genului, o oportunitate perfecta de a vedea un veteran si echipa proprie la lucru!
http://www.darkbombasticevening.com/site/sol-invictus-uk

Asadar, de la Neofolk si NeoClassical, cu trecere prin Post-Punk, Dark Ambient sau Post-Rock si terminand cu Gothic Acoustic, Ethereal DownTempo sau Cabaret Macabre, cu o atmosfera intretinuta de DJ olandezi Richard and Myrtho, DARK BOMBASTIC EVENING invita pe toti cei ce doresc sa petreaca 2 zile de neuitat la cel mai avantgardist eveniment underground de gen din Europa de Est! De subliniat ca cel mai mare festival Goth din lume, WGT din Leipzig, la editia din acest an, s-a bucurat si de participarea trupelor SOL INVICTUS, ATARAXIA, SEVENTH HARMONIC si ARCANA.
Mai multe detalii despre trupe si eveniment se pot citi pe www.darkbombasticevening.com, inclusiv un forum bilingv dedicat comunitatii interesate.
Pretul unui bilet va fi de 90 lei pentru fiecare seara si 170 lei abonament pentru 2 zile.
www.eventim.ro

Va asteptam!
Echipa DonisArt
www.donisart.ro

 

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. COMUNICAT: NAEVUS @ DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION, 11 DECEMBRIE 2010-11-15
    Formula intreaga a trupei Naevus nu va aparea pe scena Dark Bombastic Evening 2nd Edition. Nu vor mai exista prestatii live ale trupei, Naevus incetandu-si existenta. Ultimele materiale discografice, CD si vinil, vor aparea in 2011.
    Cu toate acestea, Lloyd James, vocalul si personajul principal din spatele muzicii Naevus, va lua parte la eveniment, prezentandu-se cu un set special de piese Naevus, cantate acustic, impreuna cu o introducere in noul sau material discografic, The Division of Labour, album solo ce urmeaza sa fie lansat. Acest concert va marca un important moment de tranzitie si va pune in valoare partea acustica, intima a muzicii Naevus, in acelasi timp indicand directia in care Lloyd James isi va continua cariera solo.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.